13 bedste snacks i New York

Rejseinspiration - New York

Når det kommer til New York er der så mange muligheder for at få en lækker snack. Og her tænker jeg mest på den lille sult og ikke på en gedigen frokost, da jeg altid ender med at spise en stor brunch.

Der skal jo også være plads til kaffe og kage mellem måltiderne. Her er mine favorit steder, som jeg er sikker på, ikke vil skuffe dig.

13 bedste madmarkeder og snacksteder

1. Chelsea Market

ligger i en gammel fabriksbygning i byens tidligere kødby, som er forvandlet til butikker og spisesteder. Hyggelige omgivelser med gode råvarer og mange valgmuligheder. Her er ikke for dyrt eller fancy. Oplagt i forbindelse med en gåtur på High Line eller på en kold dag, eftersom markedet er indendørs.

Rejseinspiration
Chelsea Market

2. Dean & Deluca

er et indkøbsmekka for feinschmeckere, og selvom jeg ikke betragter mig selv, som en sådan, nyder jeg at gå rundt og se på alle de ufattelige opfindsomme opsætninger af oste, brød, kager, grøntsager etc. Nogle af filialerne har også tilhørende café. Jeg selv er særligt vild med den i SoHo.

Rejseinspiration
Dean & Deluca, SoHo

3. Whole Food Market

er en overdådig delikat købmandsbutik (også med flere adresser i byen), hvor frugt er stablet, som jeg aldrig har set det før. Alt er attraktivt og du kan hurtigt købe dig fattig. Hvis du beslutter dig for en takeaway frokost en dag i byen, ville jeg blande en salat her.

Rejseinspiration
Whole Food Market

4. Urban Space

er et street food market som ligger otte forskellige steder i NYC. Det er virkelig lækkert og der er madboder fra stort set alle nationaliteter. Jeg er fan og jeg glæder mig allerede til næste gang, jeg kommer forbi. Urban Space findes også i London.

Rejseinspiration
Urban Space, Madison Sq. Park

5. Shake Shack

er uhøjtideligt, godt og billigt. Jeg er vild med deres burgere, som er værd at stå i kø for. Hvilket man godt kan regne med at skulle – altså stå i kø. Shake Shack er en kæde, der ligger mange steder i New York (og resten af USA… og den er også kommet til London). Den oprindelige ligger i Madison Square Park.

Rejseinspiration
Shake Shack, DUMBO

6. Café Habana

i Nolita er bare et festligt indslag i hverdagen. Mange mennesker hele tiden, da alt på deres menukort er noget, der får tænderne til at løbe i vand. Der er ikke plads til mange derinde, men så kan du slå dig ned lidt rundt omkring udenfor, hvor du kan nyde din majskolbe med parmesanost eller hvad du nu er blevet fristet af. Maden er ikke fedtfattig og der er meget af den. Selvom stedet kan virke lidt greasy og beskidt, er det alle slags typer der kommer her, også den langbenede modeltype, det umiddelbart ser ud til kun at spise salat uden dressing.

Rejseinspiration
Café Habana, SoHo

7. Roberta’s

Her serveres de mest fantastiske pizzaer. Restauranten ligner ingenting udefra, men er helt igennem fantastisk, når du kommer ind gennem den røde dør. Roberta’s ligger i Bushwick i Brooklyn – kommer du ikke på disse kanter, kan du smage pizzaerne på tidligere nævnt Urban Space, som har flere lokationer i The City.

Rejseinspiration
Roberta’s, Urban Space

8. Corner Bistro

ligger i Greenwich Village og kalder sig selv for en af de sidste Bohemian Bars. Super autentisk bistro, som ikke har det mindste smartass eller wannabee over sig – har måske byens bedste burger (sammen med shake shack).

Rejseinspiration
Corner Bistro, Greenwich Village

9. Café Mogador

ligger to steder, både i East Village og Williamsburg.  Jeg har været på dem begge, men er uden tvivl mest vild med den i Williamsburg, hvor du kan spise din frokost i den lille baggård. Maden er marokkansk og smager himmelsk.

Rejseinspiration
Café Mogador i Williamsburg

10. Fanelli Café

er absolut ikke spor fancy, men utrolig New York’sk på den fede afslappede måde. Rød&hvid ternede duge på små caféborde og naturligvis plads til at sidde langs baren. Fanelli ligger perfekt til en frokost med people watching lige i SoHo på Prince Street mellem Greene og Mercer.

Rejseinspiration
Fanelli Café, SoHo

11. Bar Pitti

ligger på 6th Avenue og går for at være et ret godt sted at sidde for at kigge på mennesker – de har en pænt stor udendørsservering. Og det siges, at du ofte kan spotte kendisser som Harrison Ford, Leonardo, Heidi Klum eller Jim Carrey. Jeg siger det bare…

12. Katz’s Deli

er ikke alene blevet kendt for at være kulissen i filmen ’Da Harry mødte Sally’, hvor en ældre dame siger “I would like what she´s having” efter at Meg Ryan faker en orgasme. Katz’s er faktisk også den ældste deli i byen. Og går for at have den lækreste pastrami sandwich. Jeg har smagt sidstnævnte og den smagte godt, men jeg har ikke rigtigt et sammenligningsgrundlag for, om den er bedre end andre.

Rejseinspiration
Katz’s Delicatessen, Houston Street

13. Red Rooster

ligger i Harlem og her vil jeg foreslå at du spiser, hvis du 1) er mega sulten og 2) savner en utrolig autentisk oplevelse – stedet emmer af stemning og der er skruet op for musikken i afroamerikanske rytmer.

Rejseinspiration
Red Rooster, Harlem

Jeg bliver glad, hvis du gemmer på en perle af et sted, som jeg ikke kender, så del gerne dine oplevelser med mig 🙂

Læs meget mere om NYC her.

Skriv dig endelig op til at få en mail, når der er nye getaways og følg mig også på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.