Shopping i Milano

Shoppingmulighederne i Milano er uendelige, og uanset om du interesserer dig for high fashion, vintage eller knap så eksperimenterende mode, så findes der helt klart noget, der passer netop til dig, i modebyen.

Shopping i gaderne

Hele byen føles som én stor shopping oplevelse, men der er naturligvis nogle gader, der er bedre end andre.

Via Manzoni med det 7-etagers høje Armani palads er en oplevelse i sig selv. Via Monte Napoleone, som blandt andet inkluderer modehuse som La Perla, Louis Vuitton, Bottega Veneta, Valentino og Versace er et must, hvis du er til de store designerbutikker.

Tag også en slentretur gennem Via Torino eller Via Valenza i Navigli, som har lidt af det hele.

Butikker, vi kender

Corso Vittorio Emanuele finder du de store kæder, som vi kender herhjemme fra, H&M, Mango og Zara. Men du kan også besøge kædebutikker i samme genre fra henholdsvis Italien og Spanien såsom Massimo Dutti, Intimissimi, Calzedonia og Oysho. Det er også på Corso Vittorio Emanuele, du finder det store varehus La Rinascente, som måske er Milanos svar på Magasin.

Eksklusiv shopping

Et andet eksklusivt shoppingmekka er det pompøse Galleria Vittorio Emauele II som ligger lige ved siden af den gigantiske Duomo.

shopping milano
Galleria Vittorio Emauele II

Ønsker du at shoppe luksusmærker og high-end designermærker, skal du holde dig til den gyldne trekant i Quadrilatero d’Oro området: Via Sant’Andrea, Via Montenapoleone og den utrolig hyggelige Via Della Spiga.

10 Corso Como

Og så kan jeg fremhæve en concept store, som vi gik målrettet efter, da den er meget mere end bare et besøg i en butik. 10 Corso Como ligger inde i en baggård med indgang fra selve Corso Como. Som så mange andre steder i Milano, gør det ikke noget væsen af sig udefra, så det er nemt at gå forbi, hvis du ikke ved, det er der.

Men når du så kommer ind gennem porten, åbner der sig en skjult skat, hvor du går gennem en passage af frodige planter og kommer til en café som ligger lige uden for selve designershoppen. Vi fandt ingenting (…havde ikke råd til noget), men det er alligevel et besøg værd.

Læs meget mere om Milano, om seværdigheder og om mad & drikke i modebyen.

Del gerne dine unikke oplevelser med mig nedenfor, hvis der er noget jeg bare MÅ opleve.

Vil du holdes opdateret, så skriv dig op til at få en mail fra mig, det kan du gøre på forsiden. Du kan også følge med på Instagram og Facebook.

Vi ses,

jane

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.