De 12 bedste apps til ferien

Rejsetips

Når du er på farten, er det lettere og sjovere, hvis du har de rigtige rejseapps på din mobil. Jeg har lavet en oversigt over mine favoritter, som jeg flittigt bruger, når jeg er afsted.

Der findes en app til enhver given lejlighed, og det i sig selv kan faktisk godt være forvirrende. Så tillad mig at sortere de unødvendige fra og holde mig til dem, jeg kun har gode erfaringer med.

1. Tripit

Rejsetips
En travel-organizer, hvor du kan samle alle dine rejsedokumenter ét sted, så du kan holde styr på ALT omkring din rejseplanlægning. Du uploader dine rejse-dokumenter, pas, kørekort, visum, rejsekontakter, flytider m.m. og så holder Tripit styr på alt vedrørende din rejse.

2. Rome2rio

Rejsetips

Rejseplanlægning for dummies. Rome2rio viser dig, hvordan du kommer overalt med fly, tog, bus, færge og bil. Dette er den mest fantastiske app nogensinde. Den viser dig alle dine transportalternativer, hvor lang tid det tar og til og med linker den til flyselskaberne, busserne eller togene. Super cool og brugervenlig. Tast til og fra destinationerne ind og vupti, har Rome2rio undersøgt dine muligheder.

3. CityMaps2Go (Ulmon)

Rejsetips

CityMaps2Go er i den gratis version begrænset til fem destinationer efter eget valg. App’en har detaljerede offline-kort, rejseinspiration i form af mange artikler og en masse insidertips. Du kan søge og finde de bedste restauranter, butikker, attraktioner, hoteller, barer osv. Søg efter navn, gennemse efter kategori eller du kan finde nærliggende steder ved hjælp af GPS’en – selv når du er offline. Jeg bruger den meget til at sætte nåle de steder jeg skal besøge, hvilket giver et kæmpe overblik. Du kan dele og bedømme dine yndlingssteder med dine venner.

4. Google Translate

Rejsetips

Simpelthen bare altid god at have ved sig. Særligt hvis du er steder, hvor engelsk ikke lige er modersmålet. Og så er der den fantastiske feature, at hvis du peger kameraet mod et skilt eller et menukort, så oversætter app’en det til dansk. Det er da blæret.

 

 

5. Postkortet

Rejsetips
Jeg har altid sendt mange postkort og gør det faktisk stadig. Eller det vil sige, de sidste år har det kun lige været til nærmeste familie og børnenes skole. Men denne app er sjov, fordi du kan sende et helt personligt postkort, hvor du i app’en uploader et af dine feriebilleder fra din mobil. Det er supernemt og koster mellem 19-29 kroner alt efter hvilken størrelse, du vælger. Det betales med dit kreditkort og ankommer indenfor 2 dage.

 

6. WhatsApp

Rejsetips

Denne app er genial. Det er ikke fordi jeg bruger den herhjemme så meget, kun når jeg skriver sammen med min veninde i Schweiz. Det er gratis at sende billeder og videoer og når du gør det, hopper de selv ind i din kamerarulle. Det er også muligt at ringe gratis med WhatsApp.

7. Open Table

Rejsetips

Med denne app er det muligt at få last minute adgang til restauranter i hele verden. Du kan reservere bord i appen og se menukort og anmeldelser med det samme. Du optjener point hver gang du bruger app’en til at booke bord og med dine point får du fordele og rabatter. Det er også muligt at ændre eller annullere din reservation direkte inde i app’en.

8. Valuta+

Rejsetips

Dejlig nem lille hjælper, hvis du hurtigt skal have udregnet en pris i fremmed valuta. App’en har 170 forskellige valutaenheder og du kan selv lave din favoritliste, så de valutaenheder, du oftest bruger, står i toppen af skærmen. Den er meget brugervenlig og fungerer også offline.

9. 7MWC

Rejsetips

7 Minutes Workout. Jeg elsker, at det er så nemt. 7 minutter og så kan man lave de 12 øvelser á 30 sekunder alle steder, så der er faktisk ikke rigtigt en undskyldning for at lade være (selvom jeg godt selv kan finde på at glemme det).

10. TripAdvisor

Rejsetips

Denne app har vi været meget glade for at bruge, når vi skal finde restauranter, hoteller, seværdigheder m.m., fordi der er så mange anmeldelser derinde. Og så er det fedt, at du kan se hvilke restauranter der er lige i nærheden og søge efter prisklasse, madtype, særtilbud m.m.

11. WeShare

Rejsetips

Den er genial og gør det nemt for dig at holde styr på udgifterne, hvis I er flere af sted og skiftes til at punge ud. Jeg har brugt den på venindetur, hvor vi plotter alle vores udgifter ind og til sidst kan WeShare fortælle dig hvem der skylder og hvem der skal modtage.

12. Nemlig.com

Rejsetips

Fantastisk at du kan sidde i en lufthavn på en eller anden varm ø og bestille dagligvarer, som ankommer et par timer efter du har låst dig ind i dit hjem. Så er du fri for at drøne ned og købe det mest nødvendige med jetlag.

 

 

Del meget gerne dine bedste apps med mig, det vil jeg kun blive glad for.

Læs også om mine anbefalinger til de bedste bøger til ferien her. Snart kan du læse om mine bud på bedste podcasts og tv-serier. Og i mellemtiden kan du læse om mine getaways her så du kan få inspiration til dine kommende rejser.

Følg mig også meget gerne på Facebook.

Husk at efterlade din e-mail hos mig, hvis du vil følge med, når der kommer nyt fra mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.