Efter rejsen – lav din egen billedvæg

Rejsetips
Billedvæg i køkkenet

Rejseminderne skal der værnes om. Derfor synes jeg at ’efter rejsen’ er ligeså vigtig som forberedelserne ’før rejsen’. Lad minderne flytte med ind, når du kommer hjem fra din rejse.

Jeg inspireres ikke kun af steder, jeg endnu ikke har været, men bestemt også af at mindes de steder, jeg allerede HAR oplevet. Nyd minderne ved hjælp af billeder, souvenirs eller noget helt tredje. Min bedste måde at blive inspireret og mindes på, er først og fremmest gennem mine billeder.

Jeg har lavet om på min billedvæg. Ned med alle rammerne og op med de flotte Origrami billeder på den hvide køkkenvæg med en klat elefantsnot bagpå. Som før nævnt er jeg meget glad for farver og denne billedvæg er ingen undtagelse.

Lad det være et fælles familieprojekt

Mine børn har hver udvalgt fem billeder fra rejser, som de syntes var vigtige at få med på væggen. På den måde bliver det også lidt en familievæg, selvom vi ikke selv er med på billederne. Men væggen er placeret centralt i huset mellem køkken og stue og er baggrund for mange samtaler. Og her fortæller børnene også gerne med stolthed, hvad baggrunden er, for netop deres billedvalg.

Cool fremkaldelse med sans for design og æstetik

Jeg har fået fremkaldt billederne som kvadratiske postkort hos tjekkede Origrami i Sydney. De er virkelig flotte og kommer i en cool papæske (eller metal), som ligner et kamera. Og så er det oven i købet billigt. Kan klart anbefales, også hvis du bare vil lave en stak personlige postkort, som du kan bruge til fødselsdagskort eller lignende.

Hvis du har en anderledes måde at fremkalde dine feriebilleder på, eller andre godt tips til hvordan du bedst husker dine rejser efter hjemkomst, så del dem gerne med mig.

Følg mig også på Facebook

Jeg har 49 billeder på min væg og størrelsen er den, der på hjemmesiden hedder 5,5″x 5,5″, hvor man får 24 stk. til AUD $ 24,95 inkl. forsendelse (kr. 125,-).

Rejsetips

3 thoughts on “Efter rejsen – lav din egen billedvæg

 • 1. marts 2017 at 16:25
  Permalink

  Kanon ide – den skal prøves!

  Reply
 • 10. marts 2017 at 21:11
  Permalink

  Aj kan du være behjælpelig med at finde de bedste billeder til sådan dn væg fra vores ferier? Altså måske jeg kan maile billeder til dig og du kan hjælpe med at udvælge?

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.