God New Yorker kaffe bag ikonisk facade

Rejseinspiration

Enestående kaffe i New York

Der er ufattelig mange skønne kaffesteder i New York, men denne er min top favorit.

Denne lille perle i Prince Street, New York, har ikke ændret udseende siden den åbnede for over 90 år siden. Men den har flere gange skiftet ejere, og hedder i dag Birdbath Neighborhood Green Bakery (selvom facaden stadig hedder Vesuvio).

Ikonisk facade der er meget fotograferet gennem tiden

Den vidunderlig grønne og ikoniske butiksfacade er klart min yndlingsfacade i SoHo, og at de så samtidig har skøn kaffe og lækre cookies og croissanter, er kun et plus for en kageelsker.

Det er ikke kun mig, der synes facaden er smuk og ikonisk. Hvis du googler ‘Vesuvio Bakery New York’ og kigger under billeder, kommer der alle de forskellige billeder, andre har taget af facaden. Jeg har lige taget et lille udklip, for jeg synes det er ret  så dekorativt.

Rejseinspiration

Området omkring bageren i Prince Street er fantastisk for shopping og der er et hav af caféer, gallerier, restauranter, butikker, nailshops og i det hele taget bare et leben, som er New York’sk, når det er bedst. Jeg elsker at starte dagen her med en kaffe og føler ikke rigtigt, jeg har været i New York, eller Neweren, som jeg kalder byen, uden lige at stikke forbi og nappe et facadebillede og en to go.

Del gerne dine favorit rejsetips til New York med mig i kommentarfeltet.

Hvis du er lige så vild med New York, som jeg, kan du læse meget mere om byen her.

Rejseinspiration

Rejseinspiration160 Prince St, New York, NY 10012, USA

Rejseinspiration

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.