Charmerende favorit i Paris

Rejseinspiration
En perle i hjertet af Le Marais

Den er nævnt i flere turistguider, og det kan jeg sagtens forstå. Chez Janou er en ægte fransk perle, hvor tempoet og humøret kæmper om at være højest. Her er meget besøgt, men faktisk troede vi, at vi havde det hele for os selv, da vi kom en regnvejrsdag inden frokost. Restauranten så gabende tom ud og vi startede udendørs med en kop kaffe under plastikudhænget.

Propfuld restaurant, da vi havde drukket kaffen færdig

Da kaffen var drukket og vi kom indendørs, var der liv ved alle bordene og en masse små samtaler i gang. Vi blev proppet ind side om side med et andet par. På grænsen til intimt tæt på, hvis det havde været et andet sted, men alligevel ikke noget, der generede os.

Stort set alle var lokale, så du kan bestemt ikke tale om turistfælde her. Maden var god og til rimelige penge. I Paris er det mere undtagelsen end reglen, hvis man ikke tager vin til frokosten, så det gjorde vi naturligvis også. Vi fik vejledning og anbefalinger af tjeneren til at vælge den rette vin, og det gjorde hun godt.

Alt i alt et sted jeg klart kan anbefale, næste gang du skal til Paris. Har du en yndlingscafé i Paris, du kan anbefale til mig?

Hvis du har lyst til at læse mere om Paris, er det lige her.

Og her kan du få mere rejseinspiration til flere af mine favoritter.

Følg mig også på Facebook

Rejseinspiration

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.