Favorit mexicansk restaurant i New York

Rejseinspiration
The Corner/La Esquina (i kælderen)

Noget rejseinspiration er en ren fornøjelse at dele med andre. Man må ikke undervurdere denne lille perle af en mexicansk diner, som serverer autentisk mexicansk mad i tre særskilte rum. Alle på én adresse i SoHo.

Det er nær én af de bedste gastronomiske oplevelser jeg har haft i New York, og måske endda den bedste mexicanske oplevelser nogensinde. Inklusive dem i selve Mexico.

Rejseinspiration
The Corner

Tre-i-én

The Corner Deli, som er et taqueria, er meget stille og roligt – men meget besøgt og bordene er ofte reserverede. Rundt om hjørnet ligger caféen og i kælderen ligger den formidable restaurant La Esquina. Man bliver vist gennem en stor massiv ståldør inde fra The Corner, ned af en lille stejl trappe, på en lille deroute gennem køkkenet, som må siges at være en lille gimmick fra deres side, eftersom man kan gå en væsentlig kortere vej ud, når man skal hjem igen. Jeg følte lidt, jeg sad på den anden side af undergrunden. Dog i flot rustik indrettet restaurant med lyskæder og levende lys.

Tequila-kortet er utrolig langt – og de serverer de lækreste margaritas. Man SKAL booke i forvejen og kan kun booke 20 dage i forvejen. Vi sad – rent tilfældigt – ved siden af et dansk par som bor i New Jersey, som havde besøg hjemmefra Danmark. De sagde, at det bestemt ikke var første gang, de havde taget besøgende hjemmefra med ned i den eventyrlige mexicanske restaurant. En anden dansk fyr jeg talte med, havde boet i New York i et år, og det var aldrig lykkedes ham at få bord, (måske han i virkeligheden ikke havde prøvet så ihærdigt..?)

Rejseinspiration
La Esquina

Tjek flere restauranter i New York ud her og skriv endelig hvad dine favoritter er, så jeg ved, hvor jeg skal spise næste gang.

Her kan du hente mere rejseinspiration og vil du læse mere om New York, er det her du skal klikke.

: +1 646 613 7100

Rejseinspiration

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DanishEnglishGermanSwedish