Costa Ricas billedskønne Nosara og Sámara

Samara Nosara Getaway
Poolen ved Driftwood Glamping and Boutique Hotel

Pelada Beach er paradis på jord

Nosara by er som sådan ikke noget i sig selv, selvom der er flere gode spisesteder og et dejligt sted, hvor du kan få den traditionelle Tica Massage.

Derimod er Pelada Beach, som er en af de to spektakulære strande, der ligger lige ud for byen utrolig smuk og uberørt. Det er ikke en strand, hvor du ligesom ligger og soler dig, da der ikke er et eneste sted, du kan finde skygge og det er ej heller en strand med parasoller, liggestole og sælgere. Netop derfor er den pragtfuld og smuk – helt igennem autentisk og uspoleret. Paradis på jord.

Samara Nosara Getaway
Pelada Beach

Bo eventyrligt

Vi boede i nordenden af stranden på det fantastiske Driftwood Glamping and Boutique Hotel. Det er ren afslapning og utrolig stilet og eventyrligt, bohemian lifestyle. Vi boede i telt med rigtige senge og eget toilet/bad udenfor teltet. Det er også muligt at booke et værelse, hvis du ikke ser dig selv som luksus-campist.

Stedet har en pool og en poolbar (åbent fra 8-17.00), hvor du kan købe morgenmad, kaffe, smoothies og min favoritspise; acai-bowl. Og når poolbaren er lukket er her musestille (når brøleaberne ikke larmer) og om aftenen er det helt igennem fabelagtigt at lægge sig i en af himmelsengene og nyde stjernehimlen. Går du 2-300 meter gennem regnskoven, kommer du direkte ned til Pelada Beach. Usammenligneligt lækkert.

Samara Nosara Getaway
Ren afslapning i skyggen i de skønne himmelsenge
Samara Nosara Getaway
Teltene og poolbaren på Driftwood Glamping

Stamstedet La Luna

På den sydlige del af Pelada Beach ligger den hotte, æstetisk lækre og hyggelige restaurant La Luna, som hurtigt blev vores stamsted. Jeg havde læst om den på nettet, inden vi skulle hertil – hende der skrev artiklen var blown away over hvor skønt her var. Den skuffede ikke. Maden er skøn, både morgen, middag og aften. Stedet får mig til at tænke på Hemingway fra en glemt tid i Key West, hvor stemningen er meget laid back og tiden for en kort bemærkning står HELT stille.

Restauranten ligger lige ned til stranden og har den smukkeste udsigt ud over stillehavet. Det er nødvendigt at booke bord til aftensmaden omkring solnedgang, da alle valfarter hertil af samme årsag. Morgenmad og frokost er mere afslappet og der behøves ingen bordreservation.

Samara Nosara Getaway
La Luna
Samara Nosara Getaway
Cool indretning på La Luna
Samara Nosara Getaway
La Luna
Samara Nosara Getaway
Udsigten fra La Luna

Tilbagelænet i Sámara

Playa Sámara ligger en lille times kørsel syd for Nosara. Denne strand har et helt andet leben og er meget populært og turistet. Men ikke for turistet, ment på den måde, at stranden er lang nok til at rumme alle.

Der er rig mulighed for at lære at surfe, få massage, spille beachvolley, ride på heste, spise god mad i sandet og takket være en masse store palmer og træer på stranden, kan du snildt finde et spot i skyggen til dit tæppe. Her kan du også hurtigt få fornemmelsen af, at tiden står stille, fordi folk bare ER. Nyder livet og nuet. Her kunne vi sagtens have taget en uges ferie, hvis vi havde haft mere tid.

Spis morgenmad på Roots Bakery og snup en frokost eller mojito på Gusto Beach, som ligger på stranden og til vores søns store glæde har et bordtennisbord.

Samara Nosara Getaway
Smukke høje palmer på Playa Sámara
Samara Nosara Getaway
Surfskole på Playa Sámara
Samara Nosara Getaway
Playa Sámara
Samara Nosara Getaway
Nyd frokosten i skyggen på Gusto Beach

Få meget mere inspiration om Costa Rica her.

Du kan også følge med på Instagram og Facebook.

Vil du holdes opdateret, så skriv dig op, så kommer der nyt direkte i indbakken. Det kan du gøre lige ude til højre.

Vi ses,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DanishEnglishGermanSwedish